Donatii / Sponsorizari


DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Aceasta suma nu reprezintă o sponsorizare sau donatie, ci o parte a bugetului de stat asupra careia Dumneavoastra puteti decide cui ii va fi alocata. In cazul în care nu redirectionati cei 2% din impozitul pe venit acestia vor reveni statului.

Pentru a putea redirectiona 2% din impozitul pe venit trebuie sa:

1. Descarcati formularul 230 (pentru contribuabili cu venituri din salarii);

2. Completati cu datele dumneavostra (daca nu cunoasteti suma corespunzatoare celor 2%, ea poate fi calculată de către organele fiscale);

3. Depuneti formularul la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii este acceptata si adresa unde locuieste efectiv deponentul, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (adresa institutiei angajatoare).

Data limita de depunere a formularelor la Administratia Financiara de care apartii este 25 MAI 2018.


DONEAZA O SUMA DE BANI

Daca doriti sa faceti donatii, acestea se pot face direct in contul Asociatiei Sports & Diabetes:

Asociatia SPORTS & DIABETES

C.I.F. 37221019

UniCredit Bank – Sucursala Panduri

IBAN (RON): RO65 BACX 0000 0013 8979 4001

IBAN (EURO): RO38 BACX 0000 0013 8979 4002


Aceste donatii vor fi folosite pentru imbunatatirea situatiei si a starii de sanatate a persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat tip 1 prin intermediul activitatilor sportive, prin inscrierea la concursuri si competitii sportive, prin achizitionarea de sisteme de monitorizare a glicemiei (teste, senzori), sisteme necesare copiilor sau adultilor cu diabet tip 1.