Parteneri


Novo Nordisk este o companie globală din domeniul sănătății, cu peste 90 de ani de experiență în inovație și leadership în ceea ce privește furnizarea soluțiilor terapeutice pentru diabet. Compania este unul dintre liderii internaționali în oferirea tratamentelor pentru diabet, hemofilie, terapii cu hormon de creștere și terapii de substituție hormonală.

Cu sediul în Danemarca, Novo Nordisk are reprezentanțe în 77 de țări și își comercializează produsele în peste 165 de țări.

Novo Nordisk oferă produse farmaceutice care fac o diferență semnificativă pentru persoanele care suferă de diabet, profesioniștii din domeniul medical și societate, în general. Abordarea companiei nu constă doar în tratarea diabetului, ci și în sprijinirea persoanelor afectate de această boală în a duce o viață mai bună, deoarece nu boala îi definește. Această înțelegere stă la baza inițiativelor de a schimba percepțiile cu privire la diabet, la tratamentul acestuia și la viitorul diabetului.

www.novonordisk.com


Ca lider mondial in domeniul tehnologiei, serviciilor si solutiilor medicale, Medtronic imbunatateste viata si sanatatea a milioane de oameni în fiecare an. Folosim expertiza noastra clinica , terapeutica și economica pentru a aborda provocarile complexe cu care se confruntă astazi sistemele de sanatate.

Medtronic lucreaza impreuna cu comunitatea globala pentru a schimba modul în care oamenii gestioneaza diabetul zaharat. Compania are ca obiectiv transformarea ingrijirii diabetului zaharat prin extinderea accesului, ingrijire integrata si imbunatatirea rezultatelor, astfel încât persoanele care traiesc cu diabet zaharat sa se poata bucura de o mai mare libertate și o stare de sanatate mai buna.

Prin terapia noastra avansata cu pompa de insulina combinata cu produsele noastre de monitorizare continua a glucozei si de administrare a datelor, putem oferi un management al diabetului zaharat la cel mai inalt nivel.

www.medtronic-diabetes.ro